Minden reggel újrakezdés, minden reggel új világ.

Az élet minősége apróságokon múlik.

... 02:34 : jesszus. még csak ennyi idő? aludjunk méég!

... 04:16 : ...mátéM. <3 : szia szivem jó reggelt... < pénteki sablon. sms >

... 07:12 : ágyból kikelés. minden úgy kezdődik mint bármelyik szürke hétköznapi péntek. de nem ugyan olyan lesz... ae. szokásosan mérges " sose tudunk időbe elindulni koliból suliba! 08:45kor kéne, ehelyett folyton 08:50kor indulunk! " ráhaggyuk mint mindig. nem foglalkozunk vele. majd hozzá szokik. vagynem. persze szokásosn megkapom, hogy böszme vagyok. de én már hozzá szoktam. (vagynem) elindulunk. zebra:erik tanárúr csodálkozik ha beteg mikor novemberbe még robogóval járkál suliba?! nem normális valójában. zebrán átmegyünk. következik tűzoltóság... lebegő tűzoltó.? higgy amit akarsz én így láttam :) aztán beértünk suliba. suliba szokásosan jókedv & idegesség. Husi és Mr. Mórichida mindenemet összeragasztják. Füzetet ráragasztják a padra. Tolltartómat összeragasztják, hogy ne tudjam kinyitni. mire kinyitom lám lám az összes toll össze van ragasztva. KÖSZÖNÖM! :) Aztán szépen lassan eltelt a nap. Sulinak vége, irány kolesz. Pakolás.

... 14:17 : Manóval indulunk buszra. Ismerős arcú bácsi a buszsofőr. Még jó, hogy ismerem is. Heringparti busz előtt. lögdösődés stb. amit csak eltudsz képzelni. Buszon, Máté kedves (párom, pasim, barátom...stb.) hív: át tudsz hozzám jön? -miért? -ha hazaértél elmondom... szia. puff telefon le. parázok mi lehet, mi baj történhetett. nem tudok semmit. haza érek. sötétség a házba, első ajtó nyitva. bemegyek kszönök senki. felmegyek, kedves bátyám kockul. oké. kipakolás. kaja. öltözés. Mátét hívom.

m: mivan? -semmi. miért én mennyek átt? nem úgy volt, hogy át tudsz jönni értem.
m: de most nem tudok átmenni... - jó,csak mert szüleim nem rég mentek el itthonról...
m: fasza. akkor a mai napból se lesz semmi...
(megint ki a hülye? kimás ha nem én..)

" Ez így nem lesz jó..." gondoltam. bármi gond van mindig ezt mondja. hozzá szoktam. kibékülnk úgyis.. vagynem. félek mi lesz. kidob? nem dob ki? döntse el rohadt gyorsan mert már szét vet az ideg. fejemhez vágja:    " örülök, hogy nem tudtál átjönni..." -köszönöm kedvességet. örülök, hogy örülsz. eze után mit gondoljak? van értelme folytatni?. van, igen, mert szeretem. sms-ek hada, hívások százezre. kibékülés. kiderül mégsem én vagyok a hülye csak mérges. reméltem, hogy ezt mondja. de most elhidjem neki vagy sem...? hiszek neki inkább... csak nem hazudik. ha hazudik akkor meg így jártam. de nem úgy ismertem meg. ő is ideges én is az vagyok. ő is mérges, én is az vagyok. szüleim haza értek.
" Anya, át tudnátok vinni mátéhoz..?"
A.: mondtam, hogy most pénteken nem mész sehova... te cseszted el. te késtél 2 órát múlthéten.!
* KÖSZÖNÖM. megintcsak.
összeveszések. kibékülések. Nővérem: mész randira. röktönzött nem a válaszom és csend. csendet megtörtem annyival: nem izlik a pizza... onnantól kezdve minden úgy ment mint előtte. Mindneki beszélt, nem kérdeztek semmit se tőlem, nem is vátrak válaszokat.... még szerencse. lehet válaszoltam volna... vagynem.




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 1
Heti: 8
Havi: 2
Össz.: 12 253

Látogatottság növelés
Oldal: 2009. november 6.
Minden reggel újrakezdés, minden reggel új világ. - © 2008 - 2024 - lobster.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »